Annons

Annons

Annons

Annons

Ishockey

Insändare
Det fanns ju sittplatser kvar

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Det finns många anledningar till att människor inte väljer att använda sina biljetter", skriver Brynäs IF i sitt svar till insändaren. Foto: Bildbyrån

Annons

I söndags bestämde jag mig sent för att gå och se Brynäsdamerna på Monitor ERP Arena. Gick in på webbsidan för att kolla om det fanns biljetter kvar då jag läst att man skulle öppna upp fler sektioner på grund av publikintresset.

Vid beställning av biljetter visade hemsidan slutsålt/utsålt på sittplats, men att det fanns biljetter till Skybar. Väl sittande uppe vid taket i Skybar förundrades jag över alla tomma platser på sittplats på de sektioner jag kunde överblicka.

Annons

Annons

LÄS MER:

Brynässtjärnan tillbaka för att jaga guldet

"Här sätter Brynäs alla tiders publikrekord i SM-finalen"

Jag önskar en förklaring till detta. Är publikrekord och antal sålda biljetter samma sak även om mängder av platser står tomma?

Skywalker

SVAR DIREKT:

Vad roligt att du var på plats i söndags! Intresset för våra finaler var stort och bara under de sista två dygnen sålde vi 2 000 biljetter.

Det finns många anledningar till att människor inte väljer att använda sina biljetter. I en del fall har våra partners köpt biljetter till sina anställda och delat ut. Utdelningen sker då lite mer utom vår kontroll än de lösbiljetter vi säljer i övrigt. Det kan medföra att en försäljning av säg 50 biljetter gör att endast 20 personer fyller platserna, vilket kan skapa luckor. Vi upplever dock själva att det var färre såna luckor än vi befarade och att intresset för matchen var väldigt stort.

Nu håller vi tummarna för att det blir en femte och avgörande SM-final på torsdag. Då siktar på en helt utsåld arena.

Allt gott

Peter Liljegren Appelquist, tf. kommunikationschef, Brynäs IF

Annons

Annons

Till toppen av sidan