Annons

Annons

Annons

Annons

Rörberg-Gävle Södra

Insändare
Obegripligt att man inte behåller flygplatsen

Text: 

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Har ett block bestämt sig, i det här fallet det socialistiska, då ska det nog vara en smärre jordbävning eller att Putin skickar några missiler åt vårt håll innan de kan tänka sig att ändra på beslutet om Rörbergs flygplats.

Hur dumt det än är och hur mycket de än målat in sig i hörn, kan de inte bara vika ner sig inför oppositionen och förlora ansiktet som det så populärt heter i dessa dagar.

Annons

"Här finns en helt fungerande flygplats som kan användas av näringslivet, försvaret, sjukvården, allmänheten, och övriga offentliga sektorn", skriver Biggles.

Bild: Arkivbild

Annons

Jo, en sak till också, om infrastrukturminister Tomas Eneroth eller MSB hör av sig och vill behålla flygplatsen i beredskapssyfte, då släpper sossarna på prestigen omgående, då går allting bra. För då ligger kostnaderna på staten och de slapp ta beslutet.

Svagt att vår landshövding som är moderat kan stå ut med det här schackrandet. Ynkligt!

Här finns en helt fungerande flygplats som kan användas av näringslivet, försvaret, sjukvården, allmänheten, och övriga offentliga sektorn.

Helt obegripligt!

Och som lök på laxen har vi Vattenfalls geniala lösning med att dra en högspänningsledning rakt över flygplatsen! Om det varit första april hade jag skrattat men nu gråter jag. Det måste vara ett beställningsjobb från Gävle kommun.

Biggles

LÄS MER:

”Vi måste lyssna på försvaret och länsstyrelsen före oppositionen”

Nytt försök att rädda Rörbergs flygplats: ”Måste ta ansvar för totalförsvaret”

Inget gehör för protester mot Vattenfalls ledningar över Högbo och Rörberg

Annons

Annons

Till toppen av sidan