AnnonsJula Hotell

Anrika Gysinge Herrgård har fått nya ägare: “En spännande resa framför oss”

Jula Hotell är ny ägare till anrika Gysinge Herrgård. De vill utöka verksamheten och söker nu nya medarbetare.

– Vi har en spännande resa framför oss, säger hotellchefen Elisabeth Nilsson.

Elisabeth Nilsson är ny hotellchef på Gysinge Herrgård, som numera ägs av Jula Hotell.

I januari tog Jula Hotell över Gysinge Herrgård och sedan dess har ett omfattande renoveringsarbete pågått. Herrgården som tidigare vände sig till kursverksamhet öppnar nu upp för besöksnäringen. Den nya hotellchefen Elisabeth Nilsson ser fram emot den spännande resa som det innebär att starta upp en hotellverksamhet från grunden.

– Det känns fantastiskt roligt och jag älskar att åka till jobbet. Jag vaknar varje morgon och känner att vi har så mycket roligt framför oss, säger hon.

Jag är nog lite överrumplad av hur starkt jag känner för den här platsen, jag får nypa mig i armen ibland

För Elisabeth var det speciellt att komma till Gysinge Herrgård för första gången. Hon insåg direkt att det var en plats att trivas på med en fantastisk natur att upptäcka.

– Jag är nog lite överrumplad av hur starkt jag känner för den här platsen, jag får nypa mig i armen ibland. Och sedan är vi ett härligt team som har väldigt roligt på jobbet.

Läs mer om Gysinge Herrgård och boka ditt rum här

Jula Hotell vill att gästerna ska få möjlighet uppleva Gysinge med dess natur och kultur. De vill bjuda gästerna på kulinariska minnen, och de nya hotellrummen i herrgården ska uppmuntra till avkoppling.

– Maten ska vara en upplevelse där fokuset ska vara på närproducerade och svenska råvaror. Vi arbetar även mycket med värdskap och vill att gästerna ska känna att vi lägger passion och hjärta i det vi gör, att vi ser alla gäster och deras behov.

Gysinge Herrgård är en fantastisk plats, och ger lugn och återhämtning åt både gäster och personal.

Verksamheten kommer successivt att fortsätta växa för att bli ett besöksmål som lockar gäster från hela Europa. Det finns exempelvis planer på att skapa en relaxavdelning i det gamla kallbadhuset. Elisabeth hoppas att hotellet snart kommer att hitta fler anställda som brinner för att vara med och starta upp någonting nytt i en storslagen miljö. Just nu söker de allt från kockar och restaurangpersonal till receptionister och konferenspersonal.

– Vi vill verkligen få in personer som vill vara med och påverka, sätta sin prägel på verksamheten och arbeta för Gysinge som destination. Jula Hotell är även en stark och trygg ägare som satsar på sina medarbetare, så man har alla möjligheter att utvecklas på arbetsplatsen.

Vill du också jobba på Gysinge Herrgård? Se lediga tjänster och ansök här

Vi märker ofta att gästerna som kommer ut hit är lite stressade, men efter en stund ser vi hur de landar i det här naturtempot som vi brukar kalla det för

För anställda och besökare är Gysinge Herrgård en fantastisk plats att vara nära naturen. Elisabeth fick själv upp ögonen för friluftslivet under pandemin, vilket har gjort att hon under de senaste åren rest runt i Sverige för att upptäcka nya platser. Hon har tagit med sig sitt intresse till Gysinge där hon kommer att tipsa besökarna om ortens vandringsleder och besöksmål.

– Man blir lugn och får återhämtning här ute. Vi märker ofta att gästerna som kommer ut hit är lite stressade, men efter en stund ser vi hur de landar i det här naturtempot som vi brukar kalla det för, säger hon.

Se aktuella evenemang, menyer och erbjudanden – följ Gysinge Herrgård på Instagram

Fakta

Mer om Jula Hotell

Jula Hotell är Jula Holding-koncernens hotellverksamhet. I dag finns fyra hotell i koncernen: Skara Konsthotell, Skara Stadshotell, Hotell Gyllene Uttern och Gysinge Herrgård.
Gysinge Herrgård, med utsikt över Dalälven, ligger mitt i en av Sveriges 30 nationalparker, Färnebofjärden. Herrgården har 67 rum för övernattande gäster och nio event- och konferensrum. Utöver det finns Café Udden intill Dalälven och restaurangen Orangeriet som nu öppnar upp för á la carte.


Nyfiken på Jula Hotell? Läs mer här

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Arbetarbladets redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se
Till toppen av sidan