Annons

Annons

Annons

Annons

Läsarnas egna bidrag

Läsartext
Blommigt tillbaka när PRO visade vårmodet

101 PRO:are kom till Furugårdens kafeteria när PRO Valbo bjöd in till träff med visning av vårmodet. De sex medlemmar som ställde upp och mannekängade hade ett styvt jobb med fem ombyten per person.

Detta är en läsartext.

Annons

Träffen, som hölls den 21 april, inleddes dock med att ordföranden Olle Olofsson välkomnade. Han passade på att nämna att ett par nya medlemmar tillkommit och kunde notera att en person tagit chansen att pröva på att komma till en träff utan att vara medlem.

Vad har du på dig? Carin Carlström tar emot ett papper från Bo Skoog med uppgifterna om kläderna han ska visa. Foto: Ulf Lindman

Annons

Annons

Med Carin Carlström vid mikrofonen för att berätta om kläderna rullade sedan modevisningen igång. Senast föreningen hade en modevisning var hösten 2019, varefter som bekant Covid-19 lade sig som en våt filt över all verksamhet.

Det var därför med återseendets glädje modevisningen avnjöts. Carin vid mikrofonen gladdes lite extra över att blommiga mönster återkommit på kläderna efter många års frånvaro.

De sex mannekängerna var Agnetha Björkman, Rune Norén, Gull-Marie Åberg, Bo Skoog, Inger Norén och Roland Dahlund. Foto: Ulf Lindman

Hatten har ett band för att inte blåsa bort berättar Inger Norén när hon bar en av flera hattar som visades när vårens mode demonstrerades. Foto: Ulf Lindman

För att ge publik och mannekänger en paus gjordes ett avbrott för fika, kaffe med smörgås, med lite mer information. Ivrigt påhejade av Carin spurtade sedan mannekängerna i mål med modevisningen, varefter det var dags för den avslutande höjdpunkten – lotteridragningen.

Andra saker som togs upp under inledningen var att boulen på Åbyvallen startade måndagen den 24 april, och att fler efterlyses till sånggruppen som träffas på Furugården på tisdagskvällarna.

Nästa medlemsträff blir den 19 maj klockan 16.30.

Ulf Lindman

Annons

Annons

Till toppen av sidan