Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Läsarnas egna bidrag

Läsartext
Våren hälsades välkommen med marsch och manskör

På lördagseftermiddagen 30 april marscherade Hemvärnets Musikkår Gävleborg tillsammans med Bomhus och Forums manskörer för att åter efter de två pandemiåren fira vårens ankomst.

Detta är en läsartext.

Hemvärnets Musikkår under ledning av Pia Strömbom marscherade tillsammans med manskörerna i Gävle på lördagseftermiddagen. Foto: Kenneth Andersson

Annons

Starten gick från Polhemsskolan, och denna gång var Stortorget målet, där över 250 personer samlats för att lyssna till körsång och blåsmusik. De sammanslagna manskörerna framförde under ledning av Kent Fältström ett antal sånger som hör till denna dag. Musikkåren bjöd även de på ett antal stycken under ledning av Pähr Allan Sandberg.

Pähr Allan Sandberg dirigerade musikkåren på Stortorget. Foto: Kenneth Andersson

Annons

Annons

Manskören Forum och Bomhus manskör under ledning av Kent Fältström. Foto: Kenneth Andersson

Ordförande i Bomhus Röda Kors, Anders Jansson Gladh, höll årets vårtal. Som avslutning framförde kören och musikkåren tillsammans Wilhelm Stenhammars Norrland

Anders Jansson Gladh höll årets vårtal. Foto: Kenneth Andersson

Kenneth Andersson

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy