Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
De kallar oss för bidragstagarna

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

M, SD, KD, och lilla L. kallar oss andra för bidragstagarna. Detta tjat om att vi hämtar bidrag. De verkar som de tror att vi alla har bidrag. Ja, det enda jag har haft i bidrag är barnbidraget. Och märk väl de har de också haft, vissa till och med har det nu.

Är frustrerad över hur de borgerliga betraktar oss vanliga. Och dit hör inte bara vi som inte tillhör deras klientel. De tjatar om att vi hämtar bidrag och vad gör de om man nu törs fråga.

Annons

Annons

Och fråga har jag inga skrupler för. Hur har de kunnat bli så rika utan att de utfört det arbete som fodras av den lilla människan. De skall sluta påstå att vi hämtar bidrag för om vi skulle ha endast detta så skulle deras förmögenheter vara lika med noll. Så detta bevisar att de har utnyttjat oss i alla år för vilka skulle ha så mycket pengar av dem och dessutom delat med sig till oss som de anser inte arbetar utan får bidrag. Detta tjat kan de vara för att de anse att de får för lite på sina bankkonton. Deras senaste påhitt att de vill gynna fattig pensionärerna är ett påhitt om ni räknar på vad de skulle innebära så kommer ni fram till att de endast gynnar de som redan har. För varför skall de som har en pension som de lever redan bra på nu ha mer? Det var ju de sämst ställda som skulle gynnas, inte de som har överflödet.

Gittan

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy