Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Vill handla på hemmaplan

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

" Som livsmedelsbutik på orten kommer vi alltid att ha produkter som på något sätt kan upplevas som konkurrerande med annan verksamhet.", skriver vd för Coop Mitt. Genrebild.

Bild: Harri Sternljung

Annons

Dåligt Coop i Norrsundet! Har fått höra att Kopparmässen ska stänga på grund av att ni säljer matlådor som levereras från Ockelbo! Är detta sant? I så fall är det illa. Bygden vill ju att man ska handla på hemmaplan och så sänker ni det enda matstället! Men kanske det återuppstår om satsningen på nya företag kommer igång...

Van den Finch

Annons

SVAR DIREKT:

Vi vågar inte spekulera i orsaken till att en restaurang stänger, men då vi säljer en försvinnande liten mängd matlådor från den nämnda leverantören så ställer jag mig tveksam till att Coop är en påverkande faktor. Som livsmedelsbutik på orten kommer vi alltid att ha produkter som på något sätt kan upplevas som konkurrerande med annan verksamhet. Det är som jag ser det helt naturligt och något som alltid har funnits. Vi tycker såklart att det är tråkigt när en lokal aktör tvingas stänga, oavsett skäl, när Coop finns på orten. Vi känner dock inte att Coop bär ansvaret för att det sker utan fokuserar alltid på att finnas till för våra kunder och medlemmar.

Magnus Wåhlander, vd Coop Mitt

Till toppen av sidan