Annons

Annons

Annons

Forsbacka

Insändare
Forsbacka bibliotek är som ett extra vardagsrum

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Vilket mottagande! Vilken serviceanda man får ta del av i dessa lokaler! Vare sig du söker gamla klassiker eller nyutkomna alster, samma fina bemötande. Letar du en bok som inte finns på hyllorna, får du hjälp med fjärrlån, likaså om du söker en vetenskaplig avhandling eller liknande ordnas detta via Libris. Genom "Mer öppet" kan du även besöka biblioteket utanför ordinarie öppettider, det vill säga när det passar dig bäst.

Annons

Annons

"Kulturhuset Agnes i all ära, men jag kan inte nog understryka betydelsen av att ha tillgång till ett väl fungerande bibliotek på en ort som Forsbacka", skriver B Eriksson.

Bild: Nina Lindström

Här erbjuds också föreläsningar i allehanda ämnen så som nu senast, Darwins resa genom Sverige, där vi fick följa med Bosse Rudolfsson i folktrons/sägnernas fotspår runt om i landet. Är du finskspråkig som många på orten är, har du möjlighet att delta i det finskspråkiga kafét. Blir du sugen på att söka dina rötter kan du ansluta dig till en cirkel för släktforskare.

Kulturhuset Agnes i all ära, men jag kan inte nog understryka betydelsen av att ha tillgång till ett väl fungerande bibliotek på en ort som Forsbacka. Biblioteket är lite som ett extra vardagsrum för oss Forsbackabor, och kulturtillgänglighet när den är som bäst.

B Eriksson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan