Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
"Diskriminering, helt klart"

"Ingen storbild när fotbolls-EM för damer börjar". Den rubriken i Arbetarbladet fick våra läsare att reagera. Här är några kommentarer från vår facebooksida.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Kosovare Asllani när svenska damlandslaget tränar i Båstad inför fotbolls-EM i England. Foto: Björn Larsson Rosvall / TT

Annons

LÄS ARTIKELN HÄR

Stort mästerskap, fotbolls-em och ingen storbild. Riktigt riktigt tråkigt och ja - en skandal. Motsatsen är ju succé och jag skulle säga att det här är så långt ifrån en succé.

Annons

Annons

************

Konstigt med tanke på att dom säkert drar in en massa pengar då. Diskriminering helt klart

************

Som vanligt. Hur skall vi få bort könsdiskrimineringen

************

Vaa, kan inte vara sant vilken diskriminering

************

Om man kollar hur det har gått för damerna vs. herrarna i mästerskap de senaste åren, så kan man helt klart konstatera att det är damerna som det har gått bäst för. Mycket tråkigt att det ska vara en sådan könsdiskriminering. Jag tycker att de kan ändra beslutet och göra en härlig folkfest under EM samt visa alla att Gävle inte könsdiskriminerar fotbollen.

************

handlar väl om ekonomi . Hade dom trott det var lönsamt hade det säkert funnits. Men det står väl fritt fram att hyra in utrustningen och köra den själv om du tror att det kommer gå runt ekonomiskt .

************

Läser man artikeln så tror de att det kommer mycket folk när Sverige spelar men inte de andra matcherna. Det är tråkigt att det ska vara så, men man kan ju vända på det oxå och fråga sig hur intresset ska väckas om inte samma möjligheter att se matcherna finns.

Jag själv skulle inte vara så intresserad av att se t.ex. Tyskland - Italien hemma i soffan alldeles oavsett om det är herrarna eller damerna som spelar, men att se på storbild är en annan sak. Fast då är kanske inte matchen det viktigaste.

Annons

Annons

Till toppen av sidan