Annons

Annons

Annons

Läsarnas egna bidrag

Läsartext
Hösten i Valbo inleddes med modevisning

PRO Valbos första höstträff anno 2022, torsdagen den 22 september, gick i modets tecken i form av den traditionella höstmodevisningen.

Detta är en läsartext.

Hundratalet medlemmar kom till IOGT-lokalen där möblemanget förstärkts med egna bord och stolar för att kunna bänka alla. Efter att alla välkomnats greppade Birgit Lundberg mikrofonen för att berätta om kläderna de fyra modellerna bar.

Det blev många byten för de fyra modellerna Inger och Rune Norén samt Gull-Marie Åberg och Bo Skoog när PRO Valbo haft höstmodeträff. Foto: Agneta Laritz

Annons

Annons

Modellkvartetten – Rune och Inger Norén samt Gull-Marie Åberg och Bo Skoog – hade mycket att göra med alla byten när kläder utlånade av butiker på Valbo köpcentrum visades.

Efter modevisningen blev det information om allt från resor till cirklar. En punkt som fick ett blandat mottagande var när ordföranden Olle Olofsson berättade att medlemsträffarna flyttas från torsdagar till fredagar.

Skälet är att torsdagar numer inte går att boka på Furugården, däremot går det att komma in fredagar. I det läget har styrelsen valt kompromissen att ha träffarna vanlig tid, klockan 15, men på fredagar. Utbudet av lokaler där ett hundratal personer kan samlas är begränsat i Valbo, och en fördel med Furugården är bland annat att Kafeterians kök är stort.

I vanlig ordning blev det förstås även fika.

Sist men inte minst blev det förstås lotteridragningar. En medlemsträff utan lotterier vore lika illa som en utan fika...

Ulf Lindman

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan