Annons

Annons

Annons

Läsarnas egna bidrag

Läsartext
Lyckad friluftsdag på Valhalla – men en stövel kastades rejält snett

PRO Sandvikens motionsdag 22 september lockade över 100 deltagare under dagen. Bland annat fick man prova på stövelkastning.

Detta är en läsartext.

Annons

Under dagen strömmade folket till – innan dagen var slut hade cirka 125 medlemmar med liv och lust deltagit i de varierade aktiviteter som styrelsen förberett, men också hunnit med att umgås med både gamla och nya vänner.

Grillmästare Lennart ivrigt påhejad av Gun, Kjell och Rolf. Foto: Privat

Annons

Annons

Det beställda vädret kom – kanon! Solsken och runt 18 grader. Och allt detta – tillsammans med god mat och dryck, kaffe och hembakta bullar – skapade en stämning lika hög som den på ett italienskt trottoarkafé om våren.

Paret Gaude njuter av nygrillade hamburgare. Foto: Privat

Ett exempel av allt det som hände under dagen: En stor och kraftfull man i sina bästa år stod på tur att prova på stövel-kastningen. När han förberedde sig (inte alls olikt vår Daniel Ståhl i diskusringen) förstod man att det skulle bli långt. Och det blev det. Inte bara långt, utan också både högt och snett. Under folkets jubel hamnade stöveln på andra sidan det höga stängslet mot järnvägsspåret. Tack vare en glugg i stängslet kunde stöveln återbördas både till kasten och – så småningom – till den rättmätige ägaren.

Ragnar laddar för pilkastning. Foto: Privat

Axel Andersson

Kaffe med nybakade bullar smakar bra i solen. Foto: Privat

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan