Annons

Annons

Annons

Läsarnas egna bidrag

Läsartext
Möten: Nya medlemmar välkomnades till PRO Valbo

Efter pandemiårens haltande verksamhet var det onsdagen den 2 november dags för PRO Valbo att traditionsenligt välkomna de nya medlemmarna med smörgåstårta och information.

Detta är en läsartext.

Föreningen kan glädja sig åt att 40-talet medlemmar tillkommit under året och av dem var hälften plats i Furugårdens kafeteria och välkomnades av PRO Valbos ordförande Olle Olofsson.

Olle Olofsson välkomnar de tjugo som kom när PRO Valbo välkomnade nya medlemmar med information och smörgåstårta. Foto: Ulf Lindman

Annons

Han inledde med att servera en rejäl dos information om PRO, som har runt 1 400 föreningar med 280 000 medlemmar. Valbo är en av tio föreningar under Gävles samorganisation som ingår i Gävleborgs distrikt, en av de 26 distrikten i landet. I pyramidens spets återfinns riksorganisationen.

Annons

Grunden för verksamheten är förstås föreningarna och samvaron de erbjuder. Men PRO är mycket mer, som intressepolitik för höjda pensioner och att kontanter ska vara kvar. Andra bitar är resor, cirkelverksamhet och kombinationer av samvaro och tävlingar som bridge och boule.

En höjdpunkt på träffen var förstås att föreningen bjöd på smörgåstårta medan deltagarna själva stod för samvaron. Andra inslag innan Olle avslutade var information om hemsidan och kaffe med kaka.

Ulf Lindman

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan