Annons

Annons

Annons

Läsarnas egna bidrag

Läsartext
Vacker musik till klurigt quiz från Joakims flygel

Höstmörker och dis, då är det november och därför var månadsmötet fullt av vacker musik som pärlade ur flygeln. Många medlemmar strömmade in och kaféet fick fixa fler smörgåsar till fikat.

Detta är en läsartext.

Mottagningskommittén som består av Birgitta Erkérs, Laila Berglund och Esbjörn Magnusson hade fullt upp när kön bara växte. När alla bänkat sig vid de dukade borden hälsade som vanligt vår ordförande Gunilla Strandgren oss alla varmt välkommen. En fyrkantig blomma överlämnades till vårt duktiga lag, Ann Stenström, Bozenna Meczynski och Lena Ödén, som deltog i rikstävlingen Hjärnkoll. De lyckades dessutom få en finfin placering i finalen.

Annons

Annons

Joakim Andersson, kantor i Staffans kyrka, höll ett musikquiz. Foto: Privat

Därefter hälsades dagens gäst, Joakim Andersson, välkommen av Lisbeth Klarström från programkommittén. Joakim, som är kantor i Staffans kyrka, hade sammanställt ett musikquiz som var ack så svårt. Den vackra musiken flödade från hans fingrar genom flygeln ut till våra öron. Ingen lyckades få alla rätt, men som det är med seniorer och barn – alla fick ett pyttelitet pris.

Många kom på SPF Ankarets höstmöte. Foto: Privat

Efter kaffe och smörgås blev det som vanligt lite information i olika frågor, bland annat informerade distriktets ordförande, Hans Ström, om att ett hemtjänstindex kommer att presenteras den 23 november, där tanken är att man skall kunna jämföra kvaliteten hos olika hemtjänstutförare. Projektet har tagits fram med stöd av Arvsfonden.

Ankaret har kommit igång med en Canastagrupp, fler intresserade behövs och gärna några som är lite erfarna i spelet. Anmäl er till Gerd Andén.

Annons

Som vanligt avslutades eftermiddagen med dragning på lotterna och flera medlemmar gick hemåt lite mer nöjda än andra.

Vi ses nästa gång den 13 december och då är det naturligtvis luciafirande.

Margaretha Wuopio

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan