Annons

Annons

Annons

Läsarnas egna bidrag

Läsartext
Glittrande gala när Naturhjältarna firade tio år

19 november förvandlades Järbo Folkets hus till en glittrande balsal fylld av glada människor i bästa festkläderna. Då firade Naturhjältarnas 4H-klubb nämligen 10-årsjubileum.

Detta är en läsartext.

Massor av foton från tio års verksamhet var uppsatta. Foto: Olle Thåström

Annons

Många medlemmar, både barnen och deras föräldrar hade trotsat snöslasket och välkomnades in i värmen.

Galans yngsta deltagare var lilla Nova med sina föräldrar Johan och Rebecca.

Det var en lekfull inledning på kvällen, med sång och spontandans i stora salen. Medan man sippade på sina färgglada fruktdrinkar kunde man fylla i sin "mingelbingo", titta på de många bilderna från verksamheten och prata med gamla och nya bekanta.

Annons

Annons

Familjen Nilsson trivdes på festen.

Så var det dags att sitta till bords och njuta av den konstfullt upplagda maten. Den kompletterades av de alldeles speciella 4H-sångerna som livfullt framfördes av ledarna som tränat på dem vid sina riksläger.

En galamiddag serverades.

Som avslutning på kvällen delade ordföranden Petra Smyth ut diplom till personer som på olika sätt verkat för föreningen under dess första tio år. Det var "årtiondets" eldsjäl, volontär, ledare, kompis och styrelseledamot.

Petra själv fick ett stort presentpaket och mängder av berömmande vittnesbörd från medlemmarna om hur mycket 4H har betytt för dem.

Olle Thåström

Fakta

4H

4H är en internationell rörelse med rötter i USA. Dess symbol är en fyrklöver som tolkas huvud, hjärta, hand och hälsa. Föreningen i Järbo, Naturhjältarna, driver nu ett projekt för att certifiera Björkmuren som en "4H-gård".

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan