Annons

Annons

Annons

Fotboll

Insändare
Bilma cup nonchalerad igen av pressen – sportchefen svarar direkt på kritiken

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Jag kan absolut vara självkritisk till att vi inte fick med slutresultaten på resultatbörsen...", skriver Erik Karlsson bland annat i sitt svar på insändaren.

Bild: Fredrik Selgeryd

Annons

Det började med ett lovande reportage inför Bilma cup, men vad hände med referat från cupens matcher och vinnare. Hade förväntat mig ett referat, börjar ledsna på uppföljningen av lokala idrottsevenemang, speciellt denna helg då det inte var någon bandy eller ishockey att rapportera om. Tror att många föredragit ett reportage av cupen istället för hur många brynäsare som tränade.

Annons

Besviken AB-läsare

Annons

SVAR DIREKT:

Hej

Först och främst, kul att Bilma cup var tillbaka efter några tuffa år. Vi valde som du säger att skriva en införartikel, just för att uppmärksamma den comebacken. Vi följde sedan upp med ett bildvimmel från cupen som gick på både Arbetarbladets och Gefle Dagblads hemsidor, och på andra delens förstasida i Arbetarbladet på söndagen.

I det här fallet gjorde jag bedömningen att evenemanget var det överordnade före de aktuella resultaten, och våra reportrar gjorde andra bra reportage i stället. Jag kan absolut vara självkritisk till att vi inte fick med slutresultaten på resultatbörsen i måndagens tidning, men att säga att vi nonchalerat en cup efter den här bevakningen håller jag inte riktigt med om.

Erik Karlsson, sportchef

LÄS MER:

Trummor och jubel när klassiska Bilma cup var tillbaka

Fotbollsklassikern Bilma cup tillbaka: "Vi märker hur uppskattad den är"

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan