Annons

Annons

Annons

Insändare
Varför så tysta, Moderaterna Gävleborg?

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Det har den senaste tiden kommit kritik mot Moderaterna Gävleborg. Jag vill instämma i kritiken. M gick till val med en erfaren politiker från Hälsingland på andra plats. Hon fick också många personröster motsvarande hennes placering. Men när posterna fördelas får hon ingen post alls. Ersattes hon av ja-sägare runt partiets regionordförande Patrik Stenvard? Stenvard pratar om ett lyssnande ledarskap. Vilka är det han lyssnar på? Inte partiets väljare i alla fall. Tvärtom visar ledningen för M Gävleborg att man inte respekterar sina väljare!

Annons

Annons

Vi har också händelsen med det inställda luciatåget. Beslutet fattades i och för sig av SD genom Mattias Eriksson Falk. Men varför går inte Stenvard ut och fördömer handlingen och säger att i M står vi upp för människors rättigheter och friheten att få vara den man vill?

På riksplanet ser vi att M böjer sig för SD:s ekonomiska politik. Var finns de jobbskapande reformerna i budgeten? Var finns de förbättrade förutsättningarna för företagen som är de som skapar jobb och pengar till välfärden? När skall det börja löna sig att arbeta?

Jag hoppas och tror att M i de olika kommunala styren där man är med och styr kommer att agera på ett annat sätt. Det vore välkommet!

Detta är saker som jag som M-väljare funderar mycket över. Framförallt M Gävleborg, varför är ni så tysta? Är det för att ni förstår i ledningen att ni gör fel? Gör om och gör rätt så kanske ni får min röst i nästa val också!

M-väljare 2026?

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan