Annons

Annons

Annons

Gävle centrum

Madelene, 31, från Gävle berör många i Talang – nu väntar final

I fredags förra veckan tog sig Madelene Lagerbäck från Gävle till finalen i Talang. Detta tillsammans med sina två döttrar Helena och Hanna Lagerbäck i ett nummer om den yngsta dotterns sjukdom och om vikten av att anmäla sig till donationsregistret. Ikväll får vi se hur det går på bästa sändningstid i TV4.

Text

Madelene Lagerbäck och dottern Helena Lagerbäck bor på Kanarieöarna. Under senaste VM i poledance i höstas slutade för övrigt Madelene Lagerbäck på plats fyra.

Bild: Annika Berglund/TV4

Annons

I juni berättade vi om SM-framgångarna i poledance och aerial hoop för Gävlebördiga Madelene Lagerbäck, 31, och hennes dotter Helena, 8. Vad hon då inte kunde berätta var hur hennes rutin på poledance-VM i höstas skulle te sig. Det var nämligen, berättar hon nu något av en försmak på de nummer hon har gett i årets Talang på TV4. Redan det första auditionnumret berörde jurymedlemmen Helena Bergström starkt och det fortsatte i fredags på semifinalen med ett helt nytt nummer där Madelene Lagerbäck också hade satsat allt på att få fram sitt budskap.

0 kren månad

Läs vidare med Digital

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 149 kr/månad. Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på arbetarbladet.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan