Annons

Annons

Annons

Ishockey

Insändare
En gång Brynäs, alltid Brynäs – vi kommer alla behövas!

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Jag hoppas av hela mitt hjärta att sponsorer, supportar, etcetera inte flyr fältet om Brynäs nu hamnar i hockeyallsvenskan efter denna kvalserie. Vi kommer alla att behövas i den kommande framtiden för att stötta laget oavsett utgång.

”När den kommande seriestarten för 2023/2024 stundas och arenan öppnar sina dörrar då kommer jag att stå där klädd i matchtröja och pompoms samt med mitt seriekort i handen som den Pantertant jag är”, skriver Patsy, pantertanten den yngre.

Bild: Privat

Annons

Annons

Om det nu blir en degradering så kommer hela Brynäs organisation att behöva skalas ned. Likt ett kålhuvud får man dra bort blad för blad tills man kommer till stommen som behövs för att styra skeppet Brynäs IF vidare. Det ekonomiska bortfallet kommer att kännas även om man får en liten fallskärm av SHLs pengapåse. Dessa pengar är ju marginella mot tidigare år. Det blir till att försöka bygga om allt från grunden och börja om från början men inget är omöjligt! Man får börja om med ett blankt papper som gradvis får fyllas på med exempelvis en ny trupp eftersom alla tidigare kontrakt upphör att gälla.

LÄS VÅRA ARTIKLAR OM BRYNÄS ÖDESKVAL

Många frågor är ännu är obesvarade och spekulationerna är många. Supporterskaran får ändå försöka känna någon slags tilltro på framtiden. Vill man aktivt försöka påverka verksamheten så kan man ju faktiskt bli medlem i Brynäs IF och gå på årsmötena och nyttja sina demokratiska rättigheter.

Frågan jag personligen kommer att kunna besvara är att oberoende av utgången av kvalserien så kommer jag att vara kvar. När den kommande seriestarten för 2023/2024 stundas och arenan öppnar sina dörrar då kommer jag att stå där klädd i matchtröja och pompoms samt med mitt seriekort i handen som den Pantertant jag är.

En gång Brynäs, alltid Brynäs!

Patsy, pantertanten den yngre

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan