Annons

Annons

Annons

Ishockey

Insändare
SHL stänger ute de som inte har råd med betalkanaler

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Hur har SHL, Svenska Hockeyligan, hjärta att stänga ute de allra flesta från att se en match med sitt lag någon gång ibland på tv? Alltså, genom att ge en reklamkanal/-er uppdraget år efter år efter år, till alldeles hutlösa abonnemang, sända allt som finns, istället för till kanal/-er som alla kan se.

”SHL utelämnar de allra flesta och ställer människor mot varandra. Det är verkligen inte vackert”, skriver signaturen Brynäs, hej!

Bild: Mikael Fritzon/TT

Annons

Annons

De allra flesta har inte råd och det finns inget intresse att betala flera gånger om för att se sport i tv. Särskilt när det är ständiga avbrott för urusel, urtrist reklam som tjatas om och om igen. Stänger ute tittare från intervjuer och annat i dessa betal-extra-(onödigt-)dyrt-kanaler.

Hyresrättsboende betalar tv-tittandet två gånger – via skatten för SVT-kanalerna, UR, SR, och alla grundutbudets kanaler via hyresvärdens hyresavier, inkluderande SVT, SR... Det borde räcka med att betala via skatten för att se a l l t på tv – om vi nu vill det.

SHL utelämnar de allra flesta och ställer människor mot varandra. Det är verkligen inte vackert. Till proffsiga, utmärkta SVT med sporten. De utelämnar medvetet ständigt sändande reklamkanalnamn här, ingen extrareklam till dem, alltså.

Brynäs, hej!

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan