Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

1–0 mot Ockelbo innebär första segern för Valbo 2

Valbo 2 har till slut spräckt sin nolla i segerkolumnen i division 4 Gestrikland herr i fotboll, efter elva spelade matcher. Säsongens första seger kom på hemmaplan mot Ockelbo, en match som Valbo 2 vann med 1–0 (1–0).

– Viktig seger och starkt att hålla 1-0 i 90 minuter, vi tar ju ledningen omgående och sed har vi lite mer chanser. Idag var vi starka, kommenterade Valbo 2:s tränare Tobias Norlén efter matchen.

Ockelbos tränare Jeancarlo Saavedra tyckte så här om matchen:

– En tung förlust sätt till spelet, Valbo tar ledningen efter en minut och det sätter tyvärr sitt avtryck på matchen. Vi får det tufft första kvarten men tar över spelet helt därefter, tre stolpträffar och en räddning vid mållinjen men tyvärr så får man inte mer än vad tabellen visar. Det är tufft nu men samtliga spelare ska ha en eloge för sin insats. Tyvärr så kostar 45 sekunder oss matchen idag.

Målet i första halvleken av Anton Jidåker blev matchens enda.

Det här betyder att Valbo 2 ligger på elfte plats i tabellen, och Ockelbo är på tionde plats.

I nästa omgång har Valbo 2 Stensätra hemma på Åbyvallen, onsdag 7 augusti 18.30. Ockelbo spelar hemma mot Huge fredag 9 augusti 19.00.