Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

12-åring i stulen bil

Vid två-tiden natten mot söndagen stoppades en stulen bil i Sätra. I bilen satt fem ungdomar, en så ung som tolv år gammal.

Polisen fick larm om att en stulen bil kördes på riksväg 80 strax innan klockan två natten mot söndagen. När en polispatrull fick syn på bilen försökte de stoppa den men lyckades inte med det förrän i Sätra. Föraren, som visade sig vara en 15-årig pojke, var kraftigt berusad och gjorde våldsamt motstånd när polisen grep honom. Han misstänks nu för våldsamt motstånd, rattfylla, olovlig körning och bilstöld.

I bilen satt också en 18-årig man och två 16-åringar, en pojke och en flicka, som greps misstänkta för medhjälp till bilstölden.

Förutom dem fanns det också en 12-årig pojke i bilen. Han hade rymt från ett familjehem och omhändertogs och överlämnades till sociala myndigheter.

De övriga släpptes av åklagaren efter förhör.