Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

1500 tecken inklusive mellanrum

Inom 1500 ord, inkluderat mellanrum, så ska jag lyckas skriva in mina framtidsplaner och mål. Kanske till och med få in en liten blick bakåt i tiden.

Annons


(1500 är redan för litet då det nu bara är 1298 kvar.) Få se nu… Jag ska jobba i sommar i Furuvik och sedan spänt och frenetiskt kolla brevlådan efter post. Det där speciella brevet med antagningsbeskedet till Stockholms Universitet. Och det får jag först veta i juli! Argh, en månad på mig att flytta in i en etta i huvudstaden. Argh, men vad gör man inte för att sträva efter sina mål?

Oj, nu är det bara 935 ord kvar.
För en dag sedan fick jag den där retoriska frågan ”vad gör du om tio år?” och drömde mig bort precis som alla andra gånger. Tio år känns så långt bort, fast ändå inte. Jag ser mig själv då någonstans i en metropol boendes och tänker tillbaka till då jag skrev denna krönika. Hm, undra hur mitt liv kommer att se ut då? Men innan dess ska jag ha utbildat mig i Tokyo först och det är det som jag räknar ner till nu. Nästa år, då!

Nu har jag 487 ord kvar. Ungefär 487 dagar kvar innan jag är tillbaka i Tokyo. Och det känns så skönt att veta att livet egentligen bara har börjat då jag kliver ut på trappan och skriker studentsången. Ett helt liv till mitt förfogande.
Ett helt liv på 1500 ord inkluderat mellanrum. Och fortfarande har jag inte ens nämnt alla diskfria dagar jag kommer att ha
(tack diskmaskiner) eller
de där kvällarna då jag ska äta choklad och lyssna på Björk. Life rocks liksom.
Nej, det är dags att ta sig iväg. Punkt.

Mer läsning

Annons