Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Alicia tog hem storvinsten på 6 miljoner

Ett lyckosamt trisskrap i teverutan gav Alicia Karlsson från Gävle 50 000 kronor i månaden i 10 år.
– Det känns overkligt, jag har fortfarande inte förstått vad som har hänt, säger hon.

Annons

Miljonvinsten firades på lördagen tillsammans med barn och barnbarn med en middag på restaurang i Stockholm. Alicia Karlsson är fortfarande något omtumlad efter den lyckosamma skrapningen av trisslotterna i TV4 morgon när Arbetarbladet når henne på mobiltelefonen.

– Det här är en stor grej, säger hon.

Tidigare jobbade Alicia Karlsson som tolk på invandrarcentrum i Gävle, men är numera pensionär. Hon har både barn och barnbarn samt många fritidsintressen, bland annat bad, promenader, trädgårdsarbete, åka båt, stugan i Herräng och inte minst att resa. Så nog finns det något att lägga pengar på.

– Jag ska ha roligt!

En del av pengarna kommer hon att ge bort till barnbarnen. Resten ska hon njuta bort, antagligen ska hon resa till Sydamerika. Och så ska hon ägna mer tid åt nöjen och restaurangbesök.

Vinstlotten, som alltså gav Alicia Karlsson storvinsten med 50 000 kronor i månaden i 10 år, var såld i Hallstavik. Efter att ha skrapat fram tre klöver var det bara att bege sig av till Stockholm för att skrapa de två jättetrisslotterna i teve. Redan då var Alicia garanterad en miljonvinst och den totala vinstsumman blev hela sex miljoner kronor.