Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Arbetarbladets gästkock lämnar Högbo för Hudiksvall

Annons

. Chanpeng S Ericsson – köksmästare på Högbo brukshotell i Sandviken sedan 2007, och under 2008 Arbetarbladets gästkock – lämnar Högbo för en ny karriär som driftchef för nya CH Coffee Lounge & Bar i Hudiksvall.

– Jag får nya och spännande utmaningar som driftchef eftersom det är första gången jag är ansvarig för ekonomi-, administration- och personalfrågor. Det är också första gången jag arbetar utanför hotell- och restaurangbranschen och jag kommer att sakna Högbo brukshotells helhet och traditioner, säger Chanpeng S Ericsson.

Driftschefjobbet omfattar även ansvar för menyer och produktutveckling.

– Mina bebisar, och som jag inte släpper ifrån mig, fortsätter Chanpeng S Ericsson, som lämnar Högbo efter sin och Arbetarbladets matlagningskurs på brukshotellet 14 november.

Chanpeng S Ericsson, som även arbetat som köksmästare vid storhotellet Zhemchuzina i Sochi vid ryska Svartahavskusten, kommer från Thailand och är diplomerad kock, konditor och sommelier. Det var morfar som invigde henne i matlagningskonsten. 1997 blev Sverige och 2003 Sandviken hennes professionella och privata hemvist.

Annons