Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bosse och en elektrisk stol underhöll på slottet

/

Annons

• När Bosse Tigrén, möbelhandlare i Hofors under 45 år, skulle spela som gästsolist med ett Göteborgsband på Hummerfestivalen i Hjo i början av november, fick han en ”el-chock”!

I stället för trumslagare hade bandet en herre i medelåldern, som spelade med diskborstar på en el-stol, det vill säga en vanlig stol med träsitsen ansluten till en PA-anläggning! Och faktiskt, det funkade över förväntan!

Han var dessutom en härlig sångare, som gav en extra krydda åt bandet. I publiken fanns den internationellt kända modejournalisten Elin Kling. Hon tände också på alla cylindrar och kontaktade Bosse ett par månader senare och ville ha samma typ av musikunderhållning, naturligtvis inklusive Peter med elektriska stolen och diskborstarna, på sitt stora lanseringsparty i samband med invigningen av sitt nya modemagasin ”Style By” på Stockholms slott.

Bosse plockade ihop ett ”hovkapell” med stockholmarna Erik Söderlind, gitarr och basisten Janne Adefeldt samt sin ordinarie pianist Folke Westerlund och – naturligtvis – ”stolisten” Peter Browall från Göteborg.

Modepartyt gick av stapeln torsdag 10 mars på slottet där ”hovkapellet” spelade för 200 inbjudna gäster från modebranschen som verkligen visade sin uppskattning för den svängiga musiken, som bjöds bland partysnittarna och champagnen.

Mer läsning

Annons