Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Gästrikland.

Annons

Lokalt:

Polisen sökte en misstänkt gärningsman efter ett rånförsök mot Lidl Stigslund på måndagskvällen. Personen ska ha haft ett pistolliknande föremål och enligt personalen avlossat ett skott inne i butiken. Nu välkomnar polisen tips från allmänheten.

En man slogs ned och rånades på Söder under natten. Polisen har tagit in tre män och en kvinna till förhör.

De 14 personer som greps i går, misstänkta för stöld och häleri i Sandviken, anhölls senare.

Väder:

Dagen blir mulen med snöfall här och var och temperaturen väntas ligga på 0-3 grader. Växlande svag vind.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Krigsutrustade svenska pansarbandvagnar - 250 stycken - kan vara på väg att säljas till Irak trots att Sverige inte tillåter vapenexport till Irak, enligt Sveriges radio.

En kommunal förvaltningschef i Borås åtalas för att ha förskingrat miljonbelopp. Försörjningsstöd ska ha betalats ut till flera personer, vilket sedan betalades tillbaka till chefen privat.

En kvinna som fick jobb hos utbildningsminister Gustav Fridolin (MP) stämmer regeringskansliet efter att ha fått sparken efter två dagars arbete på grund av att hon hade skulder hos kronofogden.

En man som fått akupunktur på en klinik i Stockholm glömdes på britsen efter stängning, naken och med nålarna kvar i kroppen. Nu anmäler mannen händelsen.

Internationellt:

Tre rånare jagas i USA, som ska ha kommit över 125 kilo guld genom att råna en värdetransportbil.

Spel om pengar förbjuds helt och hållet i Gambia, där regeringen vill förhindra ett "en hel generation blir tvångsmässiga och spelberoende".

Nyckelvittnet till mordet på den ryske oppositionsledaren Boris Nemtsov har fått lämna Ryssland och är på väg till Ukrainas huvudstad Kiev

Amerikansk polis jagar tre rånare som ska ha kommit över guldtackor värda kring 33 miljoner kronor i delstaten North Carolina.

Sport:

Skid-VM är slut, men fortfarande finns chans att se vår unika dokumentär om Johan Olssons väg fram till mästerskapet.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla tips@arbetarbladet.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Arbetarbladet

Twitter: ABnyheter

Julia Andersson

Fredrik Ytterström

Mer läsning

Annons