Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Gästrikland.

Annons

Lokalt:

En klottrare togs på bar gärning. Trots att mannen hade färg bland annat i ansiktet ville han inte erkänna.

I övrigt rapporterar polisen om ett lugnt veckoslut i Gästrikland, inga bränder eller trafikolyckor har heller rapporterats.

Polisen i Hälsingland ryckte däremot ut med full styrka i jakten på en inbrottstjuv. Den misstänkta "tjuven" visade sig dock vara något helt annat.

Väder:

Söndagen bjuder på stora mängder solsken och ganska höga temperaturer, även om en del molnighet kan förekomma under förmiddagen. Runt +5 på morgonen upp till +15 mitt på dagen.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En ung man har gripits misstänkt för mordförsök i Hässleholm i går kväll.

Svensk hjälp bör ges till byar i Rumänien som majoriteten av tiggarna kommer ifrån. Det föreslår två folkpartister.

Internationellt:

Islamiska staten tar på sig ansvaret för en självmordsbombning vid en bank i Afghanistan i går morse. 33 människor dog och 115 skadades vid attacken i staden Jalalabad.

En mystisk sjukdom har dödat 18 av 23 insjuknade personer i en stad i södra Nigeria. Samtliga ska ha dött inom 24 timmar från insjuknandet. Nu utreder WHO, Unicef och nationella hälsomyndigheter vad som drabbat stadens invånare.

Sport:

Jakob Silfverberg tog Anaheim till en makalös seger bara sekunder före slutsignalen i nattens möte mot Winnipeg. Se det avgörande målet här.

I den första matchen i NHL-slutspelet åkte St. Louis på en oväntad förlust mot Minnesota. I natt fick laget revansch, mycket tack vare en stormatch av Alexander Steen.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla tips@arbetarbladet.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Arbetarbladet

Julia Andersson

Kenneth Fahlberg

Mer läsning

Annons