Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten Gästrikland.

Annons

Lokalt:

Ett stort polispådrag i Gävle under lördagen resulterade i flera gripanden. Den biljakt som inträffade 13-tiden vara bara en pusselbit i det som polisen jobbar med.

Inbrott i Konsumbutik tidigt under söndagsmorgonen.

En 64-årig man greps på Brynäs under lördagskvällen misstänkt för misshandel.

Väder:

Kusten: Minskad molnighet under förmiddagen och en del sol på eftermiddagen. Från 12-14 grader. Först vind omkring ost men vinden vänder till sydväst.

Inlandet: Det fortsätter att komma regn och snö under söndagen. I söder upphörande följt av minskad molnighet under förmiddagen. På eftermiddagen en del sol. Från nära noll i snöfallet till cirka 10 grader i samband med sol. Fram på söndagen växlande vind.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En varg sköts i går när den attackerade får i närheten av Edsbro nordväst om Norrtälje.

Stockholms förskolor lider av såväl en insektsinvasion som en bristande originalitet: 56 av stadens cirka 3 000 förskoleavdelningar heter "Myran".

Internationellt:

Två svenskar som har hållits som gisslan i Syrien av al-Quaidakopplade Nusrafronten har frigivits. Den palestinska säkerhetstjänsten förhandlade fram deras frigivande.

Långt över tusen döda, fler än tusen skadade och omfattande förödelse rapporteras efter den kraftigaste jordbävningen i Nepal på över 80 år.

Sport:…

Förre Brynäsaren Calle Järnkrok är nu ledig för VM-spel med Tre Kronor efter att hans Nashville i natt åkte ur NHL-slutspelet.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla tips@arbetarbladet.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Arbetarbladet

Sofia Forell

Jan-Arne Bäckström

Mer läsning

Annons