Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Gästrikland.

Annons

Lokalt:

Två svåra bränder härjade under valborgsmässokvällen, den mest omfattande i Sandby där tre hus totalförstördes. Utanför Månkarbo brann ett fritidshus ner.

Väder:

Paraplyet kan kanske vara på sin plats för den som vill besöka första maj-tillställningarna. Dagen blir nämligen till stor del gråmulen och blöt. I eftermiddag avtar regnet men fortsatt mulet. Temperaturer kring +4 till +6.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En man avled på sjukhus efter att ha blivit knivskuren i en lägenhet i Södertälje vid midnatt. Ytterligare en man ska ha blivit misshandlad.

Över huvud taget har det varit mycket av både bränder och fylla under Valborgsfirandet. Dessutom körde en civil polisbil av okänd anledning in i en folksamling på Medborgarplatsen i Stockholm.

I dag första maj-talar statsminister Stefan Löfven i Sundsvall. Men väljarstödet är det lägsta på första maj sedan 1991.

Internationellt:

Bensinbrist hotar att lamslå räddningsinsatserna i Jemen. 1,5 miljoner personer riskerar att bli utan mat om inte bränsleimporten återupptas omedelbart.

Sport:…

Bara två sekunder kvar av matchen. Då slog Washington till och avgjorde matchen, anförda av Nicklas Bäckström. Se det matchvinnande målet här.

Golfaren Henrik Stenson vann i natt i sin andra match i WGC-tävlingen i matchspel i San Fransisco.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla tips@arbetarbladet.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Arbetarbladet

Kenneth Fahlberg

Julia Andersson

Mer läsning

Annons