Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Gästrikland.

Annons

Lokalt:

En person lyckades undkomma polisen när kompisen blev gripen. Strax därpå begav han sig till polisen för att fråga efter sin kompis – och blev då själv gripen.

Med såväl droger som alkohol i kroppen satte sig kvinnan bakom ratten. Efter att ha voltat med bilen avvek hon från platsen.

Arbetarbladet var på plats när Martin Rubashov spelade på Star Club i går. Läs Anton Emanuelssons recension här.

Väder:

Fredagen blir mestadels mulen med en del regn eller skurar under hela dagen, men tilltagande mot kvällen. Temperaturer mellan +6 och +13.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Pilotfacket SPF varslar om att lägga ner arbetet från den 21 maj efter att förhandlingar om ett nytt kollektivavtal med SAS strandat.

Det filmavtal som gällt sedan 1960-talet ska skrotas. I stället ska en ny statlig filmpolitik borga för ett teknikneutralt, långsiktigt stöd till svensk film.

Internationellt:

Storbritanniens premiärminister David Camerons Tories blev största parti i parlamentsvalet – men än är det oklart vem som kommer bilda regering.

Den kinesiske affärsmannen och miljardären Li Jinyuan bjuder 6 400 anställda på semester i Paris – och har bokat upp 140 hotell i staden för gruppen.

Sport:

Johan Olsson har bestämt sig. Han fortsätter snöra på sig skidorna och satsar nu på långlopp. Nya målet: att vinna Vasaloppet.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla tips@arbetarbladet.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Arbetarbladet

Julia Andersson

Kenneth Fahlberg

Mer läsning

Annons