Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Gästrikland.

Annons

Lokalt:

En kvinna hölls instängd hos en man i tre dygn. Mannen har nu anhållits misstänkt för olaga frihetsberövande.

Tre män greps efter att en man misshandlats grovt med en flaska.

Väder:

Fram på dagen uppehåll och 5-10 grader. Nordvästlig vind, tidvis frisk men till kvällen avtagande och då minskad molnighet.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En man hittades i natt skottskadad i Partille i Göteborg. Han fördes i ambulans till sjukhus där han konstaterades avliden.

Grennaskolan, ett av Sveriges tre riksinternat, stoppar intagningarna till årskurs sju i grundskolan och första årskursen i gymnasiet.

Tre ungdomar i 15-årsåldern fick föras till sjukhus, en av dem med allvarliga skador, sedan de blivit påkörda av en berusad bilförare på en bro i Umeå. Bilföraren greps, misstänkt för grovt rattfylleri.

Internationellt:

Närmare 3 600 migranter på väg till Europa från Nordafrikas kust har räddats från överfyllda båtar de senaste två dygnen, uppger italienska myndigheter.

Efter 23 år vid makten får Folkets progressiva parti och den sittande presidenten Donald Ramotar lämna över makten till oppositionen i Guyana, visar preliminära valresultat.

Sport:

Kosovare Asllani hade drömmen inom räckhåll, men nådde inte fram. Paris Saint-Germain förlorade Champions League-finalen mot Frankfurt efter att ha släppt in 1-2 på tilläggstid.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla tips@arbetarbladet.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Arbetarbladet

Jan-Arne Bäckström

Sofia Forell

Mer läsning

Annons