Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Gästrikland.

Annons

Lokalt:

En man som skadades i en fyrhjulingsolycka i Trödje misstänks för rattfylleri.

Väder:

Mulnande söderifrån följt av regn under eftermiddagen. 12-17 grader, något kallare inåt landet. Vind sydostlig.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Krav att domare utbildas i sexbrott efter en rad fall där män utsatt barn och unga kvinnor för våldsamma, sadistiska övergrepp har resulterat i att männen friats från våldtäktsanklagelserna.

Internationellt:

Även om inte Greklandskrisen stod på dagordningen under G7-mötet i Dresden på fredagen kom den att dominera samtalen mellan de sju finansministrarna.

På fredagen rapporterade också AP att personal vid FN:s människorättskontor är rädda att förlora jobbet om de talar om de franska soldaternas misstänkta sexövergrepp mot barn i Centralafrikanska republiken.

Minst 16 personer dödades när en polisbil, en taxi och en minibuss krockade i en by nära staden Beni Suef i norra Egypten.

Sport:

Tampa Bay Lightning är klar för Stanley Cup-final efter att ha besegrat favorittippade New York Rangers i sjunde semifinalmatchen.

Framgångar för svenska seglare i Holland. Så bra att OS-biljetter till Rio säkrades.

Tidernas största Fifa-skandal rubbade inte Sepp Blatter. Internationella fotbollsförbundets mångårige ordförande valdes på fredagen för en femte mandatperiod som lovade snabb bättring.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla tips@arbetarbladet.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Arbetarbladet

Sofia Forell

Jan-Arne Bäckström

Mer läsning

Annons