Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Gästrikland.

Annons

Lokalt:

Flera butiker i Gävleområdet drabbades av inbrott under natten. Vid inbrottet i en kiosk blev bytet en glassmaskin.

En 16-åring greps i går kväll längs E4 misstänkt för olaga tvång, efter att ha tvingat sin mamma och en socialtjänsteman att köra honom mot Stockholm.

Väder:

En hel del sol väntas under morgonen och förmiddagen, i eftermiddag lite mer moln. Temperaturer från +9 upp till +18. Västlig vind med friska eller lokalt hårda vindbyar.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Två män har anhållits misstänkta för mord på en 19-årig man i Huddinge i mars. Mannen sköts i huvudet och mycket tyder på att mordet var en hämnd för narkotikaaffärer som gått fel.

Tre personer tros ha drunknat efter att båten de befann sig på kantrade utanför Halmstad i går. En av personerna lyckades klamra sig fast i skrovet men drogs med av strömmarna i vattnet.

Internationell:

En bilbombsfabrik driven av Islamiska staten har jämnats med marken i en flygräd utförd av en USA-ledd allians.

Två brandmän har dömts till fängelse för att ha förfalskat en brasiliansk nattklubbs brandsäkerhetstillstånd. 242 personer omkom när klubben eldhärjades vid en konsert 2013.

Sport:

Skandalerna inom Fifa växer för varje dag, i vad som USA ser som en klassisk New York-maffia. I ett förhör erkänner en höjdare inom Fifa att han tagit emot mutor för valet av VM-arrangör.

Anton Strålman stod bakom det makalösa konstmålet när Tampa tog ledningen mot Chicago i Stanley Cups första finalmöte. Men insatsen räckte inte till seger.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla tips@arbetarbladet.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Arbetarbladet

Julia Andersson

Kenneth Fahlberg

Mer läsning

Annons