Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Gästrikland.

Annons

Lokalt:

En man, som saknar körkort, är misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning efter att ha stoppats i en poliskontroll i natt.

Väder:

Växlande molnighet hela dagen men också en hel del solchanser, främst i kväll. Troligt uppehåll. Temperaturen håller sig i allmänhet kring 13 plusgrader.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Sex experter hävdar att socialtjänsten diskriminerar personer med utvecklingsstörning, då cirka 30 procent av barnen till föräldrar med utvecklingsstörning omhändertas, ofta på lösa grunder.

Uppsala universitet ska i dag lämna tillbaka tio kranier, som använts i undervisningen, till Franska Polynesien. Skallarna grävdes upp på 1880-talet och kommer att återbegravas på Tahiti.

Internationell:

En belöning på 100 000 dollar, motsvarande drygt 820 000 svenska kronor, har nu utlysts för information som kan leda till ett gripande av de två mördare som rymde från ett högsäkerhetsfängelse i helgen.

Våld och stenkastning stängde vallokaler i samband med mellanårsvalet i Mexiko i går.

Sport:

David Lingmerth, lägg namnet på minnet. I natt slog 27-åringen golfvärlden med häpnad när han överraskade stort och vann stortävlingen Memorial i PGA-touren.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla tips@arbetarbladet.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Arbetarbladet

Julia Andersson

Kenneth Fahlberg

Mer läsning

Annons