Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Gästrikland.

Annons

Lokalt:

Räddningstjänsten larmades om en brand på Gefleortens Mejeriförening under natten – men brandröken visade sig vara vattenånga.

Alice Cooper var vid god vigör vid gårdagens konsert på Furuvik – men rösten höll däremot inte. Läs allt om kvällen och se bildspel här.

Väder:

Söndagen bjuder på klart till halvklart väder fram tills klockan 18 då det ser ut att mulna på lite mer. Dock ingen nederbörd. Temperaturer kring 20 grader och svaga till måttliga vindar.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Dagens pollenprognos

Sverige:

En skärmflygare från Falun omkom efter att ha kraschat under en skärmflygning i Borlänge i går. Skärmen vek sig för mannen, som störtade mot marken från uppåt hundra meters höjd.

En person i Stockholm vann 159 miljoner kronor på Lotto i går. Det är den hittills fjärde största spelvinsten i Sverige.

Gasoltuber kan ha orsakat den kraftiga explosionen i ett trevåningshus i Arboga i går. En man som bor i huset berättar att han låg på soffan och lyssnade på radio när ytterdörren plötsligt blåstes ut.

Internationellt:

Kraftiga oväder väntar i spåren efter värmeböljan som fått européerna att svettas de senaste dagarna.

Presidentkandidaten Hillary Clinton anklagar Kina för att med hjälp av hackare stjäla hemligheter från USA.

Sport:

Chile är mästare av Sydamerika för första gången någonsin efter seger på straffar mot favoriten Argentina i Copa América-finalen i natt.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla tips@arbetarbladet.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Arbetarbladet

Pontus Stark

Julia Andersson

Mer läsning

Annons