Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Gästrikland och Norduppland.

Annons

Lokalt:

En personbil körde in i en lyktstolpe i Sandviken. Flera personer sågs smita från olyckan.

Sverige:

De moderata partidistrikten brottas med frågan om det var rätt eller fel av att ingå den så kallade decemberöverenskommelsen med regeringen, visar en rundringning som gjorts inför dagens extrastämma

En man i 60-årsåldern utsattes för en grov bilkapning när rånare i Skåne tvingade honom att köra i väg sin bil en mil. Därefter lämnades han och rånarna försvann med bilen.

Internationellt:

Sedan tre terrorister sköts ihjäl av fransk polis i går söker myndigheterna nu en ung kvinna som även hon misstänks för delaktighet i terrordåden.

En ledare för al-Qaida i Jemen säger att attackerna mot satirtidningen Charlie Hebdo i Paris föranleddes av förolämpningar mot profeterna. I en video hotar han med nya attacker.

Åklagare i USA rekommenderar att förre CIA-chefen David Petraeus åtalas för att ha läckt hemliga uppgifter till sin tidigare älskarinna. Petraeus avgick 2012 när affären avslöjades.

Väder:

Det blir en molnig förmiddag och mitt på dagen kommer ett kraftigt snöfall från väster och passerar över landskapet. SMHI har utfärdat en klass två varning från eftermiddagen till söndag morgon. I samband med snön blir det också kraftig vind från ost som kan skapa drivbildning. I inlandet har SMHI utfärdat en klass ett varning liksom för kusten i norra Uppland.

Karta: Så är läget på vägarna

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla tips@arbetarbladet.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Arbetarbladet

Twitter: ABnyheter

Jan-Arne Bäckström

Sofia Forell

Mer läsning

Annons