Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Gästrikland och Norduppland.

Annons

Lokalt:

En person fick föras till sjukhus efter en singelolycka i Strömsbro.

Sverige:

Det blev inget pris för den svenska filmen "Turist" på Golden Globe-galan. Kategorin bästa icke engelskspråkiga film vanns i stället av ryska "Leviathan".

Kriminella gäng kontrollerar allt mer av skrotbranschen enligt polisen i Uppsala som även misstänker att den illegala handeln med bland annat miljöfarligt avfall ökar.

Internationellt:

Svarta lådan till det Air Asia-plan som störtade i Javasjön har hittats och bärgats.

Oppositionskandidaten Kolinda Grabar-Kitarovic vann en mycket knapp seger i den andra omgången i Kroatiens presidentval. Ekonomin har varit det jämna valets stora fråga.

Det kan tre år att bygga upp Iraks militär. Det menar premiärminister Haider al-Abadi, som också kritiserar omvärlden för långsamt stöd i kampen mot Islamiska staten (IS).

Väder:

Stormen har bedarrat men det är klass 1-varning för Gästrikland. Ett kraftigt snöfall kommer in under eftermiddagen och det väntas upp mot 20 centimeter snö. Temperaturen kommer att fem graderunder dagen och vinden runt fyra sekundmeter. Sedan tilltar vinden på kvällen.

Karta: Så är läget på vägarna

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla tips@arbetarbladet.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Arbetarbladet

Twitter: ABnyheter

Jan-Arne Bäckström

Sofia Forell

Mer läsning

Annons