Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Gästrikland.

Annons

Lokalt:

En man i 40-årsåldern anhölls under natten skäligen misstänkt för häleri. I hans hem hittades bland annat cyklar som misstänks vara stulna.

Under kvällen i går upptäcktes ett inbrottsförsök i en sommarstuga. Tjuven eller tjuvarna lyckades dock ta sig in i ett förråd intill.

Sverige:

Integrationsfrågan har sedan i höstas gått från att vara den femte viktigaste politiska frågan till den näst viktigaste, enligt en ny undersökning.

Internationellt:

Extremistgruppen Islamiska staten (IS) ställer ett nytt ultimatum för att inte döda en tillfångatagen jordansk pilot.

Snabbmatsjätten McDonalds har bytt ut vd:n Donald Thompson efter den senaste tidens dåliga ekonomiska resultat.

Norge stoppar exporten av nötkött, griskött och kosttillskott i väntan på analyssvar sedan misstankar om galna kosjukan uppstått.

Sport:

Washington Capitals tog en 4–0-seger mot Pittsburgh Penguins i natt. Nicklas Bäckström stod för två assists.

Saudiarabien vill arrangera OS tillsammans med Bahrain – med kvinnor och män tävlandes i var sitt land. Ett dåligt förslag, enligt Internationella olympiska kommittén.

Den före detta fotbollsstjärnan Victoria Sandell Svensson är ny ambassadör för Eurogames, en idrottstävling till stöd för idrottande hbtq-personer.

Väder:

Under morgonen och förmiddagen mulet och snö. Solen kan titta fram lite under eftermiddagen. Temperaturen ligger kring noll grader och vinden upp mot sju sekundmeter. Vid kusten kan vinden bli frisk.

Karta: Så är läget på vägarna

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla tips@arbetarbladet.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Arbetarbladet

Twitter: ABnyheter

Jan-Arne Bäckström

Robin Brinck

Mer läsning

Annons