Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Gästrikland.

Annons

Lokalt:

En arbetsplatsolycka inträffade på Sandvik under natten. En man klämde ett finger under en 60 kilo tung revolver.

Väder:

Stora solchanser över dagen. Temperaturen ligger runt noll. SMHi har utfärdat en klass ett varning för Bottenhavet där vindarna väntas bli upp mot 15 sekundmeter.

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En svensk domstol väntas i vår för första gången ta ställning till åklagarkrav på att förverka domännamn. Fallet gäller piratebay. se och thepiratebay. se. Åklagaren Fredrik Ingblad har begärt att domännamnen inte längre ska få användas.

Internationellt:

Fler än 2,5 miljoner invånare i Sydsudan hotas av hungersnöd, befarar FN samtidigt som världsorganisationen vädjar om internationellt stöd på 1,8 miljarder dollar till landet.

Parlamentet i Niger har enhetligt röstat för att skicka 750 soldater till Nigeria för att bistå i kampen mot islamiströrelsen Boko Haram.

Microsoft och Samsung har avslutat en dispyt gällande patentersättning, uppger Microsoft.

Sport:

Den förre Brynäsmålvakten Eddie Läck stod för ett fint inhopp i nattens NHL-match. Läck höll nollan resten av matchen, men det hjälpte dessvärre inte Vancouver som föll.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla tips@arbetarbladet.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Arbetarbladet

Twitter: ABnyheter

Sofia Forell

Jan-Arne Bäckström

Mer läsning

Annons