Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Gästrikland.

Annons

Lokalt:

Polisen rapporterar om en lugn natt i Gästrikland.

Väder:

I dag väntas det bli växlande soligt och molnigt efter kusten i Gästrikland. I inlandet mest soligt. Dagstemperaturer mellan 2 och 5 plusgrader. Sydvästlig vind.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Tung S-kritik mot Saudiavtalet – tre socialdemokratiska riksdagsledamöter vill bryta det militära avtalet och skriver i DN att "det inte är försvarbart att exportera vapen till en grym regim".

Svenska Saab får inte ubåts-kontrakt värda mångmiljarder i Australien. Australiens premiärminister Tony Abbott meddelade i natt (svensk tid) att svenskföretaget inte länge var aktuellt i kampen om landets stora försvarssatsning.

Internationellt:

En mycket kraftfull cyklon nådde Queenslands kust i Australien på fredagsmorgonen lokal tid och myndigheterna varnar för att dess framfart kan leda till en "katastrof".

Venezuelas säkerhetspolis har gripit huvudstaden Caracas borgmästare Antonio Ledezma.

Sport:

Med två nya mål och en assist i natt klättrade Nicklas Bäckström upp i delad ledning i NHL:s poängliga.

Det blev silver i gårdagens skid-VM i Falun och i dag fortsätter festen. Du kan mjuka upp med att tillta på Vakna med Wassberg. Från klockan 06.00 kan du se dagens avsnitt på arbetarbladet.se.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla tips@arbetarbladet.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Arbetarbladet

Twitter: ABnyheter

Sofia Forell

Jan-Arne Bäckström

Mer läsning

Annons