Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hudikman våldtog bundet barn

Han tog kontakt via internet och förgrep sig på 12-åringen flera gånger.

Annons

Det var på webbplatsen www.kamrat.com som kontakten inleddes mellan en man i 30-årsåldern och en 12-årig flicka. Till skillnad från i många andra fall med nätpedofiler ledde pratet över internet till att de sedan träffades, skriver helahälsingland.se.

Första gången gick mannen och barnet in på en toalett på en tågstation där de hade sexuellt umgänge. Några veckor senare träffades de i ett skogsparti, där han våldtog henne när hon låg på marken, bakbunden med hans skärp runt händerna. Efteråt våldtogs hon igen. Hon hade fortfarande händerna bundna när han slog henne och spottade henne i ansiktet.

Brotten begicks i Stockholmsområdet under år 2013, men det gick över ett år innan flickan berättade för sin mamma om vad hon utsatts för.

Mannen greps och häktades i höstas och bodde då i Hudiksvall sedan en tid tillbaka. Han har nu dömts till sju års fängelse. Svea hovrätt dömer honom för fem fall av våldtäkt mot barn varav ett bedöms som grovt. Han ska betala 280 000 kronor i skadestånd till flickan.

Under rättegången nekade han till brott, men domstolen anser att flickan är trovärdig. Dessutom pekade dna-spår på att det var hans sperma som fanns på flickans kläder. Han hade också en film på flickan i sin mobiltelefon.

I samma dom döms ytterligare en man för brott mot samma flicka. Den mannen från Östergötland skickade sexmeddelanden till henne och fick henne att skicka bilder och filmer till honom där hon utför sexuella handlingar.

Brottsrubriceringarna är utnyttjande av barn för sexuell posering och sexuellt ofredande. Svea hovrätt dömde den mannen till åtta månaders fängelse.

Båda männen har överklagat till Högsta domstolen i hopp om att frias.

Mer läsning

Annons