Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Åtta personer mördade i Ohio – sköts i huvudet

Så var natten i Gästrikland.

Annons

Lokalt:

Polisen rapporterar om en lugn natt utan allvarliga händelser i Gästrikland och Norduppland. Det har inte heller kommit några larm om olyckor eller bränder, bortsett från ett larm om röklukt i ett flerfamiljshus i Gävle – som visade sig vara matlagning.

Sent på fredagskvällen fick en kvinna föras till sjukhus efter att ha kört av vägen och ner i diket på Hamnleden, vid E4- avfarten i Gävle.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Tre personer har anhållits efter att en man i 45-årsåldern huggits i bröstet med ett vasst föremål i Råby i Västerås.

Assistansbolag som tjänar för mycket pengar ska hårdgranskas, uppger Försäkringskassans generaldirektör Ann-Marie Begler.

Internationellt:

Åtta personer hittades ihjälskjutna i sina hem i den amerikanska delstaten Ohio. Enligt amerikanska medier har de döda skjutits i huvudet, på ett sätt som liknar avrättning.

Jihadistgruppen IS uppger att de har tillfångatagit en syrisk pilot levande efter att han skjutit ut sig i samband med att hans stridsflygplan skjutits ned öster om Damaskus.

Sport:

Anna Nordqvist ligger på en delad 58:e plats efter två rundor i Swinging skirts-turneringen i golf i San Francisco i USA. I och med det får hon fortsätta till tredje rundan.

Både Sveriges innebandydamer och -herrar fick jubla i sina inledningsmatcher i European Floorball Tour. Men medan damerna, som slog Tjeckien med 14–0, kunde kosta på sig lite lättja i firandet handlade det för herrlandslaget mer om lättnad.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla tips@arbetarbladet.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Arbetarbladet

Twitter: @ABnyheter

Sofia Forell

Jan-Arne Bäckström

Mer läsning

Annons