Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Biljakt på E4 slutade i polisens spikmatta

Så var natten i Gästrikland.

Annons

Lokalt:

Gävlepolisen hakade på efterföljandet av en bil som vägrat stanna för Uppsalapolisen i går. Biljakten gick längs E4 och slutade i polisens spikmatta. Nu är både förare och passagerare misstänkta för bland annat narkotikabrott.

En man greps på bar gärning under ett pågående företagsinbrott i natt. Nu sitter han anhållen.

Väder:

Under dagen blir det växlande molnighet och mot kvällen spricker det upp och solchanserna blir stora. Temperaturen ligger omkring 18-21 grader.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Dagens pollenprognos

Sverige:

Två medelålders män och en sexårig pojke hittades döda i sjön Rogen i Härjedalen i går kväll. Sällskapet hade inte kommit tillbaka från en veckolång kanottur och ett stort räddningspådrag från både Sverige och Norge deltog i sökandet.

Strax efter midnatt larmades polisen om att en explosion ägt rum i centrala Malmö. Sprängningen ska ha skett vid entrén till Malmö stadskontor för individ- och familjeomsorg.

En privatperson ska ha kontaktat polisen om att det låg djurtarmar i Skenaån i östgötska Skänninge, vilket proppade igen ån. När kommunen försökte avlägsna inälvorna sprack tarmarna, vilket gjorde stoppet värre.

Internationellt:

Storbritannien måste stanna i EU om de vill behålla sitt globala inflytande. Det säger USA:s president Barack Obama.

En gummibåt med migranter kapsejsade utanför Libyens kust och ett dussintal personer befaras ha drunknat.

En äldre man sköt ihjäl en person och skottskadade minst sex andra på en biograf i Wisconsin, USA, i går. Därefter tog gärningsmannen sitt liv.

Sport:

Pernilla Lindberg, det 29-åriga golfproffset från Bollnäs, placerade sig på 37:e plats när LPGA-tourens första runda avgjordes i USA natten mot fredag.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla tips@arbetarbladet.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Arbetarbladet

Evelina Lindfors

Julia Andersson

Mer läsning

Annons