Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Flera våldsbrott i natt – flera personer greps och en anhölls

Så var natten i Gästrikland.

Annons

Lokalt:

En man sitter anhållen misstänkt för mord på en 25-årig man i Ockelbo under lördagen.

Tre personer gripna – gav sig på ordningsvakt utanför restaurang.

Man misstänkt för sexuellt ofredande på restaurang i natt.

En kvinna misstänks för stöld efter att ha lagt barnkläder värda närmare 2 700 kronor i väskan i en butik i Valbo köpcentrum i går. Kvinnan har erkänt brottet och sagt att hon inte hade pengar att köpa något fint till sina barn.

En man anhölls i går misstänkt för narkotikabrott i överlåtelsesyfte. Mannen hade flera förpackningar med droger på sig när han greps.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Ingen kommer att ställas till svars för ett olagligt register som Stockholmspolisen upprättat över misshandlade kvinnor.

Stora delar av Dalarna mörklades i ett strömavbrott i natt.

En ledande person på en folkhögskola i Värmland stoppade kursdeltagarnas avgifter, som betalades kontant, i egen ficka. Det kan röra sig om belopp upp mot en miljon kronor.

Internationellt:

Hillary Clinton tog hem segern mot rivalen Bernie Sanders i Demokraternas nomineringsmöte i delstaten Nevada i går kväll.

Kanske blir Storbritannien kvar ändå – den brittiska kampanjen för att stanna i Europeiska unionen har tagit en klar ledning över motståndarna, enligt en ny opinionsmätning.

Sport:

Sveriges bandydamer besegrade Ryssland i seriefinalen med 3–2 i USA. Det är första segern mot Ryssland sedan VM-finalen 2012.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72026 eller mejla webredaktionen@gd.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: GD.se

Följ nyhetsflödet och få pushnotiser om viktiga händelser från ditt närområde. Ladda ner Gefle Dagblads nya app här, till Iphone eller till Android!

Jan-Arne Bäckström

Julia Andersson

Mer läsning

Annons