Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Larm om bränder – flertal fordon skadades i garagebrand

Så var natten i Gästrikland.

Annons

Lokalt:

En stor räddningsstyrka bekämpade i går kväll och i natt en skogsbrand mellan Österfärnebo och Horndal. Ungefär en hektar mark beräknas ha eldhärjats.

En garagelänga brann i Bomhus under natten.

SOS Alarm larmades också om en befarad brand i motorhuven på en bil i Gävle, men det hela ska ha handlat om ett tekniskt fel och räddningstjänsten kunde vända tillbaka.

Musik, fest och allmänt stoj – men garanterat nyktert. Under tisdagskvällen var det dags för evenemanget "Stolt och Nykter" i Furuviksparken.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En person omkom när en personbil frontalkrockade med en tankbil utanför Östersund.

En 70-årig kvinna vårdas på intensivvårdsavdelningen på Nyköpings lasarett sedan hon varit nära att drunkna under en simtur tidigt på tisdagskvällen.

Internationellt:

Alltfler krig och väpnade konflikter i världen präglas av militant jihadism, enligt Uppsala universitets årliga Conflict Data Program.

Hillary Clinton vinner även Demokraternas primärval i Washington DC, enligt CNN:s prognos. Det är det sista innan partikongressen ska fatta ett beslut om presidentkandidat.

FBI misstänker att Omar Mateens fru visste om att han planerade en attack. Hon ska nu utredas, misstänkt för medhjälp till mord på 49 personer och mordförsök på 53.

Sport:

Island gjorde debut i EM-sammanhang i mötet med Portugal – och vilken debut det blev. Lars Lagerbäcks manskap skrällde sig till en poäng i premiärmatchen inför tusentals fanatiska islänningar på läktaren. Oskar Lund: "President Lagerbäcks Island är ett landslag att älska – den här kvällen blev jag islänning".

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla tips@arbetarbladet.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Arbetarbladet

Twitter: @ABnyheter

Julia Andersson

Stefan Forsberg

Mer läsning

Annons