Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Man gripen misstänkt för misshandel av kvinna

Så var natten i Gästrikland

Annons

Lokalt:

En minibuss brann kraftigt i Sätra på måndagskvällen.

En man greps i Gävle misstänkt för att ha misshandlat en kvinna ute på gatan. Vittnen larmade polisen efter att ha sett mannen slå kvinnan.

Väder:

Under dagen blir det varierande molnighet och lokala skurar under förmiddagen. Temperaturen ligger mellan 14 och 21 grader.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Dagens pollenprognos

Sverige:

Barn med låga betyg löper större risk att utveckla demens senare i livet. Det enligt en ny studie som följt 7 500 personer under 21 år.

En busschaufför i Lund anklagas av en passagerare för att ha haft sex samtidigt som han körde bussen. Nettbuss låter bussföraren fortsätta köra medan polisutredningen pågår.

Polisen i Falkenberg har gjort ett makabert fynd. I samband med knarktillslag under helgen och på måndagskvällen hittade de sammanlagt 550 kilo dynamit.

Internationellt:

Minst tre kraftiga explosioner och återkommande skottsalvor skakade Burundis huvudstad Bujumbura i går. I dag väntar presidentval i landet – och ett 70-tal personer har dött i oroligheterna de senaste månaderna.

Mexikanska soldater misstänkt ligga bakom sju unga personers försvinnanden nyligen. De sju personerna greps av militären den 7 juli och hittades häromdagen mördade.

Sport:

Zach Johnson vann British Open efter särspel – och Jordan Spieths chans att skriva historia försvann på 18:e hålet.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla tips@arbetarbladet.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Arbetarbladet

Evelina Lindfors

Julia Andersson

Mer läsning

Annons