Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Män stoppades gående längs E4 – misstänks för människorov

Så var natten i Gästrikland.

Annons

Lokalt:

Polisen larmades om att tre män gick längs E4 i norra Uppland. Nu sitter två av männen anhållna misstänkta för människorov av den tredje – och det hela ska ha tagit sin början i en ort i Hudiksvalls kommun.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En man greps under natten misstänkt för ett mordförsök i Uppsala under torsdagskvällen.

En ny studie visar att rökning, förutom att det ökar risken för missfall och plötslig spädbarnsdöd, även kemiskt förändrar barnets dna under en lång tid.

En omfattande brand härjade i en restaurang i Malmö. Flera lägenheter hotades.

Internationellt:

En polis avled när en beväpnad man öppnade eld vid en busstation i Richmond i Virginia, USA. Ytterligare två personer skadades.

Sport:

Det blev första tvåmålsmatchen i karriären för Johan Larsson, som både inledde och satte punkt när Buffalo Sabres utklassade Toronto Maple Leafs på hemmaplan.

Två Brynässpelare frälste Damkronorna i natt och Sverige vinner gruppen i ishockey-VM. Nu väntar Ryssland i en repris från fjolårets kvartsfinal.

Tre norrländska lag spelar i år allsvensk fotboll. Vi laddade upp inför säsongen med att gå igenom lagen, reglerna och tipsen i en livesänd uppesittarkväll. Se reprisen här!

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla tips@arbetarbladet.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Arbetarbladet

Twitter: @ABnyheter

Julia Andersson

Kenneth Fahlberg

Mer läsning

Annons