Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Misstänkt rattfyllerist körde in i grind

Så var natten i Gästrikland.

Annons

Lokalt:

En man körde in i en grind och upp i en grushög, varefter han greps av polisen för rattfylleri på Alderholmen i Gävle.

Väder:

Några lätta moln under morgonen, men redan vid 10-tiden väntas klart soligt väder och 19 grader. Solen förväntas stråla resten av dagen och temperarturerna blir uppemot 21 grader. Lite kyligare nordostliga vindar väntas under hela dygnet.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En tvåårig pojke har dött efter att ha ramlat ner i en pool på en mindre ort i Sjöbo kommun.

En kraftig brand rasade i natt i två byggnader som tillhör en bilfirma i ett industriområde i stadsdelen Årby i Eskilstuna. Polisen misstänker mordbrand.

Internationellt:

Ecuadors president Rafael Correa har utlyst katastroftillstånd sedan vulkanen Cotopaxi vaknat till liv. Cirka 400 boende i flera byar har evakuerats i förebyggande syfte.

Rivaliserande rebellgrupper i norra Mali rapporteras ha utkämpat hårda strider, trots den vapenvila som parterna kom överens om i juni.

Sport:

En lårskada har förstört större delen av utomhussäsongen för sprintern Irene Ekelund. Nu är 18-åringen redo för comeback – värmländskan startar på 200 meter i JSM nästa helg.

Svenska golfarna David Lingmerth och Henrik Stenson har dalat till en delad 30:e plats i PGA-mästerskapen. De är elva slag efter ledande australiern Jason Day.

En man i övre 60-årsåldern avled på lördagen när han deltog i Cykelvasan. Mannen föll ihop i närheten av passeringskontrollen i Oxberg.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla tips@arbetarbladet.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Arbetarbladet

Antonia Jakobsson

Sofia Forell

Mer läsning

Annons