Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Polisen tog försvunnen yngling på bar gärning

Så var natten i Gästrikland.

Annons

Lokalt:

Polisen grep en man i 15-årsåldern på bar gärning när han försökte stjäla en cykel. Mannen ville inte säga vem han var, men när han identifierats visade det sig att han var anmäld försvunnen.

En man i 15-årsåldern var narkotikapåverkad i Gävle. Han fick följa med till polisstationen och överlämnades sedan till vårdnadshavare.

När årets sista Sommarkvällen arrangerades på onsdagskvällen korades vinnaren i Svensktoppen Nästa och ett nytt röstrekord slogs. Innan kvällen började hade hela 2 400 röster kommit in, vilket är nytt rekord för arrangörerna P4 Gävleborg.

Väder:

Regnskurar under förmiddagen och kvällen. Under dagen finns det vissa solchanser och temperaturen ligger omkring 17-20 grader.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Dagens pollenprognos

Sverige:

En 56-årig mc-förare i Stockholm krockade på onsdagen med en lastbil och omkom. Olyckan inträffade efter att motorcyklisten i hög hastighet flytt undan en polispatrull.

Internationellt:

De afghanska polis- och regeringsstyrkorna brottas med stora förluster. Under de första sex månaderna i år är dödstalen 50 procent högre jämfört med samma period i fjol.

Fler än 20 personer dog när en bilbomb exploderade på en välbesökt marknad i sydvästra Bagdad under onsdagen. Ytterligare 48 personer skadades i explosionen.

Mannen som sköt ihjäl nio svarta kyrkobesökare i Charleston i juni ska åtalas för hatbrott.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla tips@arbetarbladet.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Arbetarbladet

Evelina Lindfors

Julia Andersson

Mer läsning

Annons