Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Taxichaufför misshandlad – fick knytnävsslag i ansiktet

Så var natten i Gästrikland.

Annons

Lokalt:

En taxichaufför i Gävle fick ta emot både sparkar och slag av en berusad man.

Väder:

Under dagen blir det tidvis lite sol men även en del slöjmoln. Temperaturen ligger mellan 4 och 10 grader, varmast mitt på dagen. Vind omkring nordväst.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En man i 40-årsåldern har hittat död i en lägenhet på Frösön. En kvinna i 35-årsåldern har gripits misstänkt för att ha mördat mannen.

En person omkom i en kollision mellan två bilar på Hisingen i Göteborg i natt.

En skola i Onsala i Kungsbacka började brinna på lördagskvällen. Skolan är inte i bruk för tillfället, utan var tänkt för att användas för en stor del av de 170 asylplatser som ställts i ordning i kommunen.

Internationellt:

Den mäktiga tyfonen Koppu har dragit in över land på ön Luzon i norra Filippinerna. Myndigheterna varnar för att ovädret kan ligga still i upp till tre dagar och orsaka översvämningar och jordskred.

Minst tolv personer drunknande när en överlastad passagerarbåt kapsejsade i Svarta havet, utanför Odessa i Ukraina.

Sport:

Den som väntar på något gott väntar på Nicklas Bäckström. Gävlesonen gjorde ingen besviken när han i natt gjorde säsongsdebut.

Paris Saint-Germain har fortfarande inte förlorat i Ligue 1 den här säsongen. Mot bottenlaget Bastia kom femte raka segern för PSG – tack vare Zlatan Ibrahimovic som gjorde matchens två mål.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla tips@arbetarbladet.se.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Arbetarbladet

Kenneth Fahlberg

Sofia Forell

Mer läsning

Annons